Νέα

Φρόντισε την υγεία σου συμμετέχοντας στο #BalloonChallenge με μία… «Ανάσα Ζωής»

Σεπτέμβριος 2022

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Ανάσα Ζωής» για την ευαισθητοποίηση για την υγεία του πνεύμονα, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία,  με την υποστήριξη της Johnson & Johnson, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ενημερωτική δράση #BalloonChallenge, επιβραβεύοντάς σας με μία δωρεάν προληπτική εξέταση για την υγεία του πνεύμονα.

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, ένα θεαματικό photobooth καθώς και 4 δημοφιλείς Έλληνες, η Μαρία Σαράφογλου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Άντα Λιβιτσάνου και ο Παντελής Διαμαντόπουλος,  σας περιμένουν για να γεμίσετε ένα μπαλόνι με μία «Ανάσα Ζωής» και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στον λογαριασμό σας στο facebook ή/και το instagram. Αναρτώντας τη φωτογραφία σας με hashtag #BalloonChallenge #AnasaZwis #LungHealth, #DiakopiKapnismatos, όχι μόνο μπαίνετε σε κλήρωση για μία από τις 15 δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για την υγεία του πνεύμονα που γίνεται με μια αξονική τομογραφία χαμηλής δόσης σε ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, αλλά συμβάλλετε και στην ενημέρωση των συμπολιτών για τη σημασία της πρόληψης και της διακοπής καπνίσματος.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι άνω των 50 ετών και πρώην ή νυν καπνιστές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος καθώς και της έγκαιρης διάγνωσης για την υγεία του πνεύμονα.

Η «Ανάσα Ζωής», από το 2020, με τη στήριξη της Johnson & Johnson, εστιάζει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση για την υγεία του πνεύμονα και την αξία του προληπτικού ελέγχου, καθώς επίσης και στην ένταση των προσπαθειών για τη διακοπή του καπνίσματος. Στόχος είναι η καλλιέργεια μίας κουλτούρας πρόληψης για την υγεία του πνεύμονα, ώστε να γίνει η Ελλάδα, η χώρα με τους λιγότερους θανάτους από καρκίνο του πνεύμονα στην Ευρώπη.

Φρόντισε την υγεία σου συμμετέχοντας στο #BalloonChallenge με μία… «Ανάσα Ζωής» 

9 & 10 Σεπτεμβρίου, Athens Metro Mall,  Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος

#BalloonChallenge #AnasaZwis #LungHealth #DiakopiKapnismatos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *